Societat 23/12/2020

Seu electoral de Laporta a Andorra

Estarà ubicada al carrer Prat de la Creu i obrirà el 30 de desembre

ARA Andorra
1 min
Ja hi són tots

Andorra la VellaLa precandidatura de Joan Laporta a la presidència de l'FC Barcelona comptarà amb una seu electoral a Andorra. Situada al carrer Prat de la Creu de la capital, obrirà portes el 30 de desembre amb l’objectiu de ser punt de trobada dels socis del Barça que viuen al Principat que vulguin donar suport a la candidatura.

En aquest sentit, a partir d'aquesta data es començarà la recollida de signatures. Les butlletes de suport es podran firmar a la seu electoral de Prat de la Creu a partir del dia 30 o a domicili, trucant al telèfon 390 500.

Laporta ha manifestat la seva satisfacció pel fet de tenir una seu electoral a Andorra. A causa de la pandèmia el procés electoral serà més complex que en altres ocasions i disposar d’un local creu que ajudarà que “els socis i simpatitzants que volen donar suport al nostre projecte puguin fer-ho sense haver-se de desplaçar a Barcelona”, ha destacat Laporta. De fet, està previst que la jornada electoral s’habiliti una mesa a Andorra la Vella perquè hi puguin votar els socis residents al país.

“Un dels objectius de la nostra candidatura és treballar perquè el Barça sigui un motor d’optimisme per totes les persones que estimen el club des de qualsevol racó del món", ha manifestat Laporta.

stats