Societat 28/09/2023

Encamp aprova per unanimitat la concessió a Saetde per explotar el domini esquiable

Mas ha defensat que les negociacions s'han dut a terme entre els mandataris i la concessionària per evitar "un escapament d'informació"

L.G (ANA)
1 min
Foto de família amb tots els consellers del comú d'Encamp després d'aprovar per unanimitat la nova concessió a Saetde

Andorra la Vella El comú d'Encamp ha aprovat per unanimitat la nova concessió a Saetde per l'explotació del domini esquiable de la parròquia. La votació de l'adjudicació s'ha dut a terme en el marc de la sessió de consell d'aquest dijous, en la qual, tot i que els representants de les minories del partit Socialdemòcrata + Independents i d'Agrupament Encampadà han posat sobre la taula la "desinformació" per part dels cònsols, Laura Mas i Jean Michel Rascagnères, entorn la negociació de l'oferta. "Hem estat desinformats, vam veure la proposta el 6 de setembre, fa tres setmanes, per la qual cosa hem hagut d'esmerçar esforços per revisar l'extensa documentació", ha indicat el conseller vermell, David Rios, mentre que Esther Vidal, d'Agrupament Encampadà, ha manifestat que "hem trobat a faltar una mica més d'espai per analitzar la concessió".

Tanmateix, ambdues formacions i els membres de la majoria comunal han votat a favor del nou acord posant en relleu que "no hem trobat res que ens faci posicionar en contra" i afirmant que "és millor de la que tenim actualment". Per la seva banda, Mas ha defensat que les negociacions s'han dut a terme entre els mandataris i la concessionària per evitar "un escapament d'informació" i ha ressaltat que els consellers de la minoria van rebre la documentació abans que els de la majoria. "Hem fet el traspàs quan s'ha tancat", ha asseverat, tot celebrant que tots els membres del comú hagin votat favorablement.

stats