Societat 09/08/2021

Un exitós concert de Love of Lesbian acomiada la festa major de la capital

El grup català ha estat el plat fort del programa dissenyat pel comú d'Andorra la Vella

M. P.
2 min
Un moment del concert de Love of Lesbian celebrat aquest dilluns a Andorra la Vella.

Andorra la VellaLove of Lesbian, el grup de pop-rock indie català, ha estat l'encarregat aquest dilluns al vespre de posar el punt final a la festa major d'Andorra la Vella. Més d'un miler de persones s'han tornat a concentrar a l'aparcament del Parc Central, el qual ja va registrar una notable entrada gràcies a l'actuació d'aquest dissabte de La Casa Azul. La formació catalana, integrada per Santi Balmes, Jordi Roig, Joan Ramon Planell, Oriol Bonet, Julián Saldarriaga i Dani Ferrer, ha estat el plat fort de la programació de la capital.

Un moment del concert de Love of Lesbian celebrat aquest dilluns a Andorra la Vella.
Un moment del concert de Love of Lesbian celebrat aquest dilluns a Andorra la Vella.

Andorra la Vella ha volgut mantenir enguany la qualitat dels concerts malgrat les mesures a tenir en compte arran de la situació sanitària, un fet agraït pel públic que no ha deixat de ballar i cantar en tot moment. Com ja va succeir en les altres dues actuacions (Carolina Durante i La Casa Azul), en tot moment s'ha obligat el públic a dur la mascareta i respectar les distàncies. De fet, personal de seguretat ha estat vetllant perquè així sigui durant tot el concert.

Amb l'actuació d'aquest dilluns, la qual ha suposat una inversió propera als 88.500 euros, la capital dona per finalitzada la festa major del 2021, una celebració que s'ha desenvolupat sense incidències ni aglomeracions gràcies a la distribució dels actes en diferents punts de la parròquia. Enguany, a més, Andorra la Vella ha recuperat la celebració d'actes tan tradicionals com les sardanes o el Ball del Contrapàs i dels gegants.

stats