Societat 14/04/2022

Fes que el caprici japonès es converteixi en un àpat diari

El supermercat de Pyrénées Andorra enceta el ‘mes del sushi’ amb preus especials per als clients MyPyri

E.C.
2 min
Sushi elaborat diàriament a Pyrénées Andorra.

Andorra la VellaEls japonesos no tenen el costum de menjar sushi cada dia. De fet, es tracta d’un plat que en comptades ocasions es fa a casa -ja que has de ser tot un mestre per fer-lo- i normalment es gaudeix en dates especials o es va expressament a un restaurant per degustar-lo. Al nostre país, un dels millors llocs on trobar sushi de qualitat és el supermercat de Pyrénées Andorra, que elabora diàriament cada peça amb productes frescos i tonyina Balfegó. 

Sashimi amb coixí d'avocat, elaborat a Pyrénées Andorra.

Com l’arribada del bon temps ens augmenta les ganes de cuidar-nos i de portar una dieta equilibrada, Pyrénées Alimentació ha creat, durant l’abril, el ‘mes del sushi’. Cada setmana, determinats productes d’aquesta secció tindrà preus especials per als clients MyPyri; perquè aquest caprici japonès es converteixi en un àpat diari! 

Així s'elabora diàriament el sushi a Pyrénées Andorra.

Val a dir que el plat més famós del Japó és ric en Omega 3 i ens aporta vitamines del grup B i D. El sushi és un menjar hipocalòric, així que serà un aliat perfecte per aprimar-te o mantenir-te en el teu pes saludable. Menjar sushi és una manera deliciosa d'obtenir els tres nutrients principals que necessiten el teu cervell i el teu cos per funcionar amb energia: proteïnes de gran valor biològic, hidrats de carboni que el teu metabolisme processa lentament, i greixos saludables com l’esmentat Omega 3. Vine a la segona planta de Pyrénées Andorra i descobreix que cada dia pot ser una ocasió especial per menjar sushi!

stats