Societat 08/05/2022

La fira del bestiar d'Ordino rep prop de 5.000 visitants

Betriu afirma que l'esdeveniment és una manera directa i indirecta de fer reviure el sector

ANA
1 min
La fira del bestiar d'Ordino que s'ha celebrat aquest cap de setmana a la parròquia.

OrdinoLa segona edició de la fira del bestiar d'Ordino va rebre fins dissabte prop de 5.000 visitants, concretament 4.700, una xifra que s'aproxima a l'assolida durant l'any passat, quan es va recuperar l'esdeveniment després de 70 anys. El conseller d'Agricultura, Medi Ambient i Sostenibilitat, Eduard Betriu, ha valorat molt positivament el desenvolupament de la fira, tot destacant l'alta afluència de ciutadans s'han rebut i l'èxit de les activitats programades, com la demostració de xollar ovelles i la visita dels escolars de la parròquia.

En aquest sentit, ha reiterat que la fira ha tornat per quedar-se a la parròquia i ha assenyalat que l'esdeveniment és "una manera directa i indirecta de fer reviure el sector i mostrar-lo a la població", explicant la feina que duen a terme i exhibint els caps de bestiar de les cases d'Ordino. "Des del comú apostem per la ramaderia del país i de la parròquia i per dotar-la de la importància que es mereix", ha dit.

Cal recordar que la fira ha comptat amb més de 140 exemplars d'animals, concretament 75 ovelles i una setantena de caps adults.

La fira del bestiar d'Ordino.
stats