Societat 27/04/2023

El forfet digital arribarà a Grandvalira Resorts en dues temporades

El director general de l'estació, Juan Ramón Moreno, indica que la venda en línia de forfets és cada vegada més habitual

ARA Andorra
1 min
Esquiadors a Grandvalira. / GRANDVALIRA

Andorra la VellaLa previsió de Grandvalira Resorts és implantar el forfet al mòbil d'aquí a dos anys. Així ho ha assegurat el director general de l'estació, Juan Ramón Moreno, en una entrevista a Els matins de la Nacional i que recull RTVA.

Moreno ha indicat que la venda en línia de forfets és cada vegada més habitual. Això és el que fa que plantegin la possibilitat de digitalitzar-los per poder disposar d'ells a l'smartphone. Un canvi que calcula que els portaria dos anys implementar i que sense cap dubte descongestionaria els punts de venda als camps de neu i, per tant, estalviaria moltes cues.

El director de l'estació també ha destacat l'elevada afluència d'esquiadors procedents dels Estats Units d'Amèrica, que han estat 1.200 en total durant la temporada. Tot això a partir d'un conveni amb dels operadors dels EUA.

Pel que fa a la temporada d'estiu, informa que començarà a principis de juny a partir de la reobertura del mirador solar de Tristiana. Activitats com el golf a Soldeu - el Tarter seran a partir del 23 d'aquest mes.

stats