Societat 31/01/2023

Gemma Rial, nova directora adjunta de RTVASA

La nova directora Imma Jiménez ha ascendit a la fins ara cap d'informatius

ARA Andorra
1 min
Gemma Rial.

Andorra la VellaLa fins ara cap d'Informatius de Ràdio i Televisió d'Andorra Gemma Rial ha estat designada com a nova directora adjunta de l'entitat. La periodista passarà a ser la mà dreta de la nova directora general Imma Jiménez que va ser nomenada aquest mes com a màxima responsable de l'entitat.

Gemma Rial (Manresa, 1974) és Llicenciada en Periodisme a la UAB, va treballar a Regió7, Cadena SER Barcelona i RNE Catalunya abans de fer el salt a RTV Andorra. Va arribar a Ràdio i Televisió d'Andorra el 1997 i llavors ha desenvolupat la seva carrera en l'organisme excepte una etapa intermèdia en el departament de comunicació d'Andbank.

El Consell de Ministres a proposta del cap de Govern, Xavier Espot, va nomenar Imma Jiménez com a directora general de Ràdio i Televisió d'Andorra. La nova directora pren el relleu de Xavier Mújal, després que deixés el càrrec el passat 31 de desembre.

Jiménez, llicenciada en sociologia i màster en recursos humans i direcció de persones, ha desenvolupat la seva trajectòria professional a la parapública FEDA, ocupant diferents càrrecs de responsabilitat. També formava part dels Consells d'Administració tant de FEDA, com d'Andorra Telecom, CTRASA i CIESA. Durant dos anys va ser directora general d'Andorra Desenvolupament i Inversió (ADI).

stats