Societat 19/09/2019

El Govern recorda que continua els treballs per fer un punt rodó a la zona del Punt de Trobada

L'executiu destaca que està definint el projecte i que la redacció i la licitació estan pressupostats per a aquest any

Ara Andorra
1 min
L'entrada al centre comercial / ARXIU ANA

Andorra la VellaEn la resposta que el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, donava a la consellera de terceravia+Unió Laurediana+Independents, Carine Montaner, i que es publicava aquest dimecres al Butlletí del Consell General es posava en relleu que es descartava recuperar el gir a l'esquerra a la CG1 tot just al davant del Punt de Trobada. Aquest dijous, i a través d'un comunicat, des de l'executiu han reiterat que continuen els treballs per construir un punt rodó en aquesta zona.

Així, posen en relleu que tal com es va anunciar, el ministeri d'Ordenament Territorial continua amb els treballs per dur a terme la construcció d'una rotonda a les proximitats del centre comercial Punt de Trobada, per tal de facilitar el canvi de sentit en aquesta zona.

El ministeri responsable de l'Ordenament Territorial, continua el mateix escrit, està centrat en la definició més precisa d'aquesta proposta viària i en el compliment de tots els requeriments i tràmits administratius per fer-la realitat. En concret, ja s'han iniciat les negociacions pertinents amb els propietaris de les possibles parcel·les que podrien estar afectades per l'obra.

Aquest projecte urbanístic, detallen, facilitarà la mobilitat dels conductors que circulen per la CG1 en aquesta zona. La redacció del projecte i la licitació de les obres per construir la rotonda estan pressupostades per al 2019.

stats