Societat 12/07/2019

La inversió del comú a la plaça del The Cloud, només al jardí vertical

Marsol destaca que tots els diners s'han invertit als carrers adjacents

M. F.
2 min
La nova plaça a l'avinguda Meritxell.

Andorra la VellaDurant la sessió de Consell General celebrada dijous es va posar sobre la taula el futur de la plaça que ocupa l’espai on s’havia de construir The Cloud. De fet, en el debat, des del Partit Socialdemòcrata es va mostrar la preocupació pel futur de les inversions que ha fet la corporació comunal d’Andorra la Vella en aquell espai si finalment es decideix tirar endavant un nou edifici d’Andorra Telecom allà. La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha sortit aquest divendres al pas d’aquestes manifestacions i ha volgut fer èmfasi en el fet que “el comú d’Andorra la Vella no ha fet cap inversió” en l’espai privat d’Andorra Telecom més enllà del jardí vertical i que els diners que ha invertit són en “espai públic”, en arranjar els carrers que es troben adjacents a aquesta plaça.

D’aquesta manera, la cònsol major de la capital ha volgut incidir en el fet que el comú només farà en el terreny d’Andorra Telecom el jardí vertical que estarà acabat aquest estiu i que tindrà un cost aproximat de 50.000 euros. Cal recordar que la corporació va prendre la decisió de tirar endavant aquest embelliment ja que no els satisfeia com havia quedat la façana de l’edifici on es troben els serveis centrals d’Andorra Telecom i que dona a la plaça i a l'avinguda Meritxell.

Quant a una possible resolució del contracte signat per a l’ús d’aquesta plaça i que té una durada de sis anys, Marsol ha destacat que “confia” en què es trobi una solució i en aquest sentit ha fet referència a unes declaracions del cap de Govern, Xavier Espot, manifestant que intentaria trobar una “solució d’equilibri”. La cònsol major de la capital ha recordat que el conveni està signat a sis anys i confia que “funcioni” i que en cas que s’hagi de resoldre abans es pugui “parlar amb tranquil·litat” per trobar la millor solució per a totes les parts.

Tal com va assenyalar el titular d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, l'acord signat aquest mateix any preveu un termini de dos mesos per cada any dels que quedin si s’ha de resoldre.

stats