Societat 30/01/2022

Els investigadors busquen en els telèfons mòbils dels implicats les respostes a la caiguda de l’home que es va precipitar des d’un quart pis a Escaldes

Rastregen missatges, trucades i localitzacions per tal de treure l’entrellat al cas

ARA Andorra
2 min
El número 51 de l'avinguda Carlemany, on es va produir el succés.

Andorra la VellaDues setmanes després que un home es precipités al buit des d’un quart pis en un edifici ubicat al número 51 de l’avinguda Carlemany d’Escaldes-Engordany, encara ara hi ha moltes preguntes sense resposta al voltant d’aquest cas. Els investigadors, que tal com ja va informar aquest mitjà sospiten que en la mateixa finca es traficaria amb drogues en més d’un dels pisos, analitzen a fons el rastre deixat pels telèfons mòbils dels implicats.

Davant la impossibilitat de poder prendre declaració a l’home que va resultar greument ferit a causa de la caiguda, els investigadors s’han centrat en resseguir trucades, missatges i localitzacions dels dispositius mòbils amb l’objectiu de poder esclarir l’ocorregut. 

Quan la policia va arribar al lloc dels fets, al pis on resideix la dona d'origen dominicà que en un primer moment va ser detinguda, hi havia un parell de persones d'origen bolivià que cuidaven els fills de la primera, ja que ella es trobava a la sabateria on treballa. Cap dels involucrats en l’accident va saber donar una explicació prou esclaridora del que havia passat, raó per la qual la investigació ha continuat endavant, també recollint informació en els entorns dels implicats.

Fonts properes a la investigació han explicat que la parella de bolivians, davant la insistència de l'home que es va precipitar al buit, i en ser coneixedors de la caiguda, s'haurien desfet suposadament d'una quantitat de droga sense determinar portant-la a un altre pis de la finca abans que arribés la policia. D'aquesta manera, quan els agents van escorcollar el pis on presumptament es venia cocaïna i en el que volia entrar l’home accidentat, tan sols se'n va trobar restes d’aquesta substància a la bossa de mà de la sospitosa.

L'home que va precipitar-se al buit suposadament intentant accedir al pis saltant des d'una finestra del celobert de l'escala comunitària cap a una finestra de l'esmentat pis, continua ingressat a Barcelona en estat molt greu.

stats