Societat 10/12/2023

Jornada marcada pel col·lapse de trànsit per l'operació sortida del pont

El col·lapse del trànsit va ser tan intens que fins i tot els serveis de transport públic van quedar atrapats en les congestions

ARA Andorra
1 min
Retencions a Sant Julià / ANA

Andorra la VellaAvui, Andorra ha experimentat un caos de trànsit sense precedents a causa de l’operació sortida del Pont de la Puríssima. Les retencions han començat a primera hora del matí i han afectat greument la circulació a les principals vies d’acces i eixides del país.

El col·lapse del trànsit va ser tan intens que fins i tot els serveis de transport públic van quedar atrapats en les congestions. Un exemple d’aquesta situació és un autobús que sortia d’Andorra en direcció a Barcelona a les 11 del matí i que no va arribar a La Seu d’Urgell fins passades les 14:30, provocant una significativa demora en el seu itinerari previst.

Amb aquest escenari de trànsit excepcional, molts ciutadans i visitants s’han vist afectats pel retard en els seus plans de viatge, evidenciant la necessitat d’una millora en les infraestructures i la gestió del trànsit a Andorra en èpoques de gran moviment com aquesta operació sortida del Pont de la Puríssima.

stats