Societat 16/04/2021

Josep Marticella deixa la direcció general d'EMAP

La sortida serà efectiva després de la temporada d'estiu

ARA ANDORRA
1 min
Josep Marticella.

La MassanaEl director general d’EMAP, Josep Marticella, deixarà la direcció de Vallnord-Pal Arinsal un cop s’esgoti el seu contracte, el 30 de setembre, segons informa l'estació aquest divendres en un comunicat. Així ho ha comunicat a les cònsols de la Massana, assegurant la seva dedicació durant tota la temporada d’estiu. A més, a partir del 30 de setembre, assegurarà un procés de transició amb la persona que ocupi el càrrec.

El director general de Vallnord-Pal Arinsal ha anunciat que no renovarà el seu contracte. Josep Marticella es va incorporar al front de l’equip d’EMAP al mes de maig del 2014 i la seva sortida serà efectiva un cop acabi la temporada d’estiu al mes de setembre del 2021, després de set anys al capdavant de l’estació.

El director es mantindrà al càrrec de l’estació durant tota la temporada i seguirà en tots els processos i projectes que puguin arribar com ara la privatització de l’estació, entre altres. L’equip està preparat per poder inaugurar una nova temporada d’estiu el proper mes de juny amb l’obertura del Bike Park, Mountain Park i el refugi del Comapedrosa. 

stats