Societat 15/07/2021

L'escola bressol del Pas de la Casa obrirà a l'octubre amb capacitat per 56 infants de 0 a 3 anys i 80 per a llaç d'animació

E. Cortiles
1 min
Visita de les obres de l'escola bressol de la cònsol major, Laura Mas, i el cònsol menor, Jean Michel Rascagneres, amb els tècnics d'obra.

Pas de la CasaL'escola bressol del Pas de la Casa està gairebé enllestida i preveu obrir el pròxim octubre. Amb capacitat per a 56 infants de 0 a 3 anys i 80 per a llaç d'animació -el servei que permet acollir nens i nenes fora de l'horari escolar- comptarà amb un espai de més de 2.600 metres quadrats. Aquest dijous la cònsol major, Laura Mas, i el cònsol menor, Jean Michel Rascagneres, han visitat l'edifici amb els tècnics d'obra i alguns dels consellers del comú d'Encamp. Durant el recorregut han pogut veure finalitzades les vuit aules, el menjador, la sala polivalent, els despatxos, les sales d'esbarjo, entre d'altres amb les quals compta el nou enclavament educatiu encampadà. En aquest sentit, la cònsol major Laura Mas ha recalcat que la intenció és unificar tota la infància en un sol edifici, ja que ara està repartit en espais independents i resulta més complicat gestionar les seves activitats.

(seguirà ampliació)

El passadís central de l'escola bressol, gairebé acabat.
stats