Societat 14/08/2021

L’Esquella Walking Music fa vibrar la vall d’Incles

El festival ha comptat amb l'actuació de cinc grups del país

ARA ANDORRA
1 min
Una de les actuacions en el marc de l'Esquella Walking Music Festival.

Andorra la VellaLa vall d’Incles ha acollit la 6a edició de l'Esquella Walking Music Festival amb un format ben diferent del d'altres anys. Així mateix, el festival, el qual s'ha celebrat aquesta tarda a l'envelat del fons de la vall, ha acollit un total de cinc grups musicals del país, els quals han dut a terme els concerts complint en tot moment amb els protocols Covid establerts per evitar la propagació del virus.

A les 15.30 hores ha començat el grup Scarlett & Brotherhood, que ha delectat els presents amb versions de gèneres musicals com el blues, folk, bluegrass, gòspel i country. Més tard ha estat el torn del Trio D3, amb un repertori farcit d'èxits d'artistes com Aitana, Miki Nuñez, Txarango o Malú, en format acústic. Tot seguit, ha agafat el relleu la formació Old School, una banda que versiona temes de rock des dels anys 50 fins a l'actualitat. 

L'actuació del grup Manu&The Vodka's ha estat la quarta, amb un repertori de rock & roll amb versions d'autors reconeguts dels anys cinquanta i seixanta com per exemple Elvis Presley, Carl Perkins o Bill Haley. Els encarregats de cloure el festival, han estat els excèntrics Punker's love the 80's que amb les seves particulars versions de punk rock han posat el punt final a una tarda de música en viu a la parròquia de Canillo. 

stats