Societat 03/04/2018

Llibert Fortuny donarà el tret de sortida a l'Andorra Kids Film Festival

Actuarà dissabte a les 17.30 hores al comú d'Escaldes-Engordany

Ara Andorra
1 min
Llibert Fortuny actuarà a l'Andorra Kids Film Festival. / ANDORRA KIDS FILM FESTIVAL

Andorra la VellaLlibert Fortuny, considerat com un dels més destacats músics i compositors de jazz de Catalunya, serà l’encarregat de donar el tret de sortida a la quarta edició de l’Andorra Kids Film Festival. Fortuny oferirà un concert familiar dissabte 7 d'abril a les 17.30 hores a la sala d’actes del comú d’Escaldes-Engordany en substitució de l’actuació que hi havia inicialment prevista, la de Jamaikids, que ha estat anul·lada per raons alienes a l’organització, tal com han informat aquest dimarts.

A partir del dia 7, l’Andorra Kids Film Festival se celebrarà de manera ininterrompuda durant tota la setmana, amb propostes per al públic escolar, de dilluns a divendres, i per al públic familiar, el cap de setmana.

L’oferta d’enguany per a les sessions escolars ha tingut una bona acollida per part dels centres escolars i, d'aquesta manera, més de 2.000 nens i nenes d’entre 3 i 12 anys provinents de tots els sistemes escolars ompliran de dilluns a divendres la sala d'actes del comú d’Escaldes-Engordany per assistir a les sessions dels cicles 'Animalades de cine', 'Al sostre del món' i 'Sport lovers'.

Pel que fa al cap de setmana del 14 i 15 d’abril, amb tallers i sessions de cine adreçades al públic familiar, les entrades es poden comprar al web www.andorrakidsfilmfest.com.

stats