Societat 12/11/2021

Més de 1.000 vals per a les compres a Encamp

Queda encara un mes per demanar aquests tiquets

ANA
1 min
Un dels establiments on es poden fer servir els vals.

EncampEl comú d’Encamp ha repartit fins el dia d'avui, un total de 1.099 vals encampadans. L’acció dels vals encampadans s’engloba en el pla de dinamització i reactivació econòmica de la parròquia que es va posar en marxa des de la corporació per fer front a les conseqüències de la crisi sanitària. La iniciativa es va iniciar el 26 d’abril i finalitzarà el 12 de desembre.

Dels 1.099 vals lliurats, fins ara se n’han facturat 650 en els 78 establiments adherits. Recordar que cada val té un valor de 15 euros i que n'hi ha disponible un per cada unitat familiar.

Des del comú recorden que encara queda un mes per demanar els vals encampadans i poder-ne fer ús per donar suport als comerços de la parròquia. Els interessats poden acudir a les oficines dels serveis de tràmits o de turisme del comú, tant a Encamp com al Pas de la Casa. El val ha de ser recollit per la persona que figura com a cap de casa, o bé, per qualsevol altre membre de la unitat familiar amb autorització, per tal de poder fer el control que s'assigni un val per unitat familiar.

Es pot consultar el llistat d’empreses i comerços adscrits al web del comú. També es poden identificar pels adhesius a la porta dels establiments.

stats