Societat 24/04/2023

Més d'un centenar d'alumnes s'examinarà de la Pobpro

Tenen lloc al Centre de formació al llarg de la vida i centre de formació d’Aixovall des d’aquest dilluns i fins al dijous 27 d’abril

ANA
1 min
Alumnes que s'examinen de la Pobpro.

Andorra la VellaEls alumnes inscrits al batxillerat professional del sistema educatiu andorrà han iniciat aquest dilluns la prova oficial de batxillerat professional (Pobpro). Les proves de les branques renovades, que són gestionades per l’àrea encarregada dels exàmens oficials del ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, tenen lloc al Centre de formació al llarg de la vida i centre de formació d’Aixovall des d’aquest dilluns i fins al dijous 27 d’abril. A la convocatòria 2023 de la Pobpro, es presenten un total de 108 candidats (88 candidats presencials i 20 candidats lliures).

Així, segons informen des del Govern, aquest dilluns s’examina la primera promoció que va iniciar, el curs 2021-2022, el nou pla d’estudi de batxillerat professional de les branques de tècnic de cures auxiliars d’infermeria( TCAI) i tècnic de suport sociocomunitari (TSOCO). Els exàmens de les branques no renovades celebraran les proves del 22 de maig al 3 de juny al Complex esportiu i sociocultural d’Encamp i al centre de formació d’Aixovall.

Els resultats de la primera avaluació de les branques renovades es comunicaran als candidats per correu electrònic dilluns 8 de maig a partir de les 15 hores. A partir d’aquesta data els candidats que ho desitgin es podran inscriure a la segona avaluació de les competències de l’horari unificat.

Els resultats definitius de la prova oficial de batxillerat professional de les branques renovades i no renovades es comunicaran als candidats per correu electrònic dimecres 14 de juny a partir de les 15 hores.

stats