Societat 27/04/2021

Naturlandia dona el tret de sortida a la temporada d'estiu aquest cap de setmana

Al juliol es farà l'obertura diària habitual de la temporada alta i s'anuncia que hi haurà novetats

ANA
2 min
Les tasques de manteniment que s'han fet a Naturlandia.

Sant Julià de LòriaNaturlandia iniciarà aquest cap de setmana de l’1 de maig la temporada de primavera-estiu. Durant tots els caps de setmana dels mesos de maig i juny, i el dilluns de Pentecosta, s’obriran les activitats més emblemàtiques de les dues cotes, fins que al juliol es faci l’obertura diària habitual de temporada alta d’estiu, que inclourà més activitats i novetats. L’horari d’obertura serà de deu del matí a les sis de la tarda.

D’aquesta manera, a la cota 1.600 es posarà en marxa el Tobotronc, l’Airtrekk amb la tirolina, l’Airtrekk infantil, el circuit de 'buggies' infantils, el tir amb arc i s’obrirà el restaurant. A la cota 2.000 es podrà gaudir de les activitats de natura, també del 'minitubby' i s’obrirà la Borda de Conangle, que també ho farà entre setmana, de dimecres a diumenge, amb una nova carta d’estiu.

Segons informen des de Naturlandia, aquest calendari d’obertura parcial segueix la planificació inicial de la temporada, tot i que estava subjecte a l’evolució de la pandèmia. Vist que l’arribada de turistes els darrers dies s’ha intensificat gràcies a l'aixecament de les restriccions, es manté aquesta previsió "amb la voluntat d’oferir una alternativa d’oci al Principat, garantint sempre totes les mesures de prevenció establertes", indiquen. Els visitants podran triar entre dues tipologies d’entrades, així com paquets turístics per als clients estrangers. Es manté la gestió d’accés al Tobotronc amb reserva prèvia, "vista la seva efectivitat en l’experiència del client".

Des de la cloenda de la temporada d’hivern, el 5 d’abril, Naturlandia ha treballat en la posada a punt de la temporada d’estiu. Durant aquests dies s’ha fet l’aturada tècnica que ha consistit en la revisió i condicionament de totes les infraestructures, instal·lacions i ginys. A més, es treballa en readaptar les noves rutes de BTT, previstes per a aquest estiu.

stats