Societat 13/05/2023

La neu torna diumenge

Dilluns es preveu que ja no hi hagi més precipitacions en forma de neu

ANA
1 min
Imatge de la nevada en la zona d'El Tarter

Andorra la Vella Després que les cotes altes del Principat s'hagin llevat aquest dissabte emblanquinades, el Servei Meteorològic d'Andorra preveu una situació similar de cara a diumenge. Tant és així que es preveu que el flux de nord-oest continuï deixant nuvolositat a nord, el que provocarà que hi hagi nevades per sobre dels 1.800 metres, malgrat que s'esperen clarianes al sud.

En aquest sentit, les temperatures mínimes previstes seran de 5 graus a Andorra la Vella, de 2 graus a 1.500 metres i de -3 al Pas de la Casa. Les màximes seran de 16 graus a la capital, de 12 a 1.500 metres i d'1 a la localitat encampadana. Així mateix, el vent serà feble de component nord-oest.

La situació, però, canviarà de cara a dilluns, ja que, tot i que continuaran havent-hi precipitacions al país, no seran en forma de neu. D'aquesta manera, es preveu que un altre front deixi nuvolositat al matí i ruixats durant la tarda amb un vent de component nord-oest que arribarà a ràfegues de 30 quilòmetres per hora als fons de vall durant la jornada matinal.

stats