Societat 04/11/2020

La nevada deixa gruixos de fins a 22 cm

Durant la darrera nit la cota de neu ha baixat fins als 1.600 metres

Ara Andorra
1 min

Andorra la VellaEl Servei Meteorològic Nacional ha informat aquest dimecres que la nevada d'aquestes darreres hores, que ha estat més abundant al sud i est d'Andorra, ha provocat gruixos de neu d'entre 10 cm al Bony de les Neres i 22 cm a la Solana (17 a Perafita). A més, les precipitacions han deixat acumulacions de pluja fins a les 8 hores d'aquest matí de 26 mm a la Borda Vidal, 23,6 mm al Roc de Sant Pere i 21,4 mm a les Salines.

Durant la darrera nit la cota de neu ha baixat fins als 1.600 metres però en el transcurs del matí d'aquest dimecres ja ha começat a remuntar i s'ha situat al voltant dels 1.800 metres. Les precipitacions afecten a hores d'ara tot el Principat i ho faran fins a mitja tarda, i la cota de neu pujarà fins als 2.000 metres, segons informa el Servei Meteorològic Nacional.

De cara als propers dies, la previsió indica que la pertorbació del sud de la Península Ibèrica marcarà la meteorologia amb el seu moviment. Després del pas del front d'aquest dimecres, aquest dijous es preveu domini del sol, mentre que divendres tornaran els núvols i dissabte es preveu pluja.

Grandvalira. / GRANDVALIRA
El port d'Envalira. / SMN
stats