Societat 24/11/2021

Nou aparcament al Fener abans de l'estiu

La infraestructura comptarà amb 35 places

ANA
1 min
La zona del Fener, on es construirà el nou aparcament.

Escaldes-EngordanyEl comú d'Escaldes-Engordany ha convocat un concurs públic per adjudicar els treballs d'ampliació de l'aparcament comunal del Fener. Es tracta d'unes obres que es duran a terme en una parcel·la a tocar de l'actual aparcament i que suposarà que hi hagi unes 35 places més. Les empreses interessades hauran de presentar les seves ofertes abans del 24 de desembre.

La previsió amb la qual treballa la corporació comunal és que les obres estiguin finalitzades abans de l'estiu de l'any vinent i que per tant, aquests 35 estacionaments ja estiguin operatius.

Cal recordar que la disposició d'aquesta parcel·la respon a l'execució total d'un pla parcial a l'avinguda del Fener que facilita que el comú disposi en propietat de gran part de l'aparcament actual que hi ha a la zona i d'una parcel·la annexa en la qual es construirà el nou. En el moment en què en sessió de consell de comú es va donar llum verda a aquest pla la cònsol major, Rosa Gili, va subratllar el fet que es guanyin places en una zona "molt necessitada".

stats