Societat 26/07/2022

Nou postgrau de protecció de dades a la Universitat d'Andorra

Té com a finalitat cobrir la necessitat de disposar de professionals especialitats en aquest àmbit

ARA Andorra
1 min
La façana de la Universitat d'Andorra (UdA). / UNIVERSITAT D'ANDORRA

Andorra la VellaLa Universitat d’Andorra (UdA), en col·laboració amb la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis i la UPF Barcelona School of Management, i amb el suport de l’Agència Andorrana de Protecció de Dades, posarà en marxa a la tardor un postgrau en protecció de dades i seguretat de la informació, d’una càrrega lectiva de vint crèdits europeus.

El postgrau s’impartirà de manera presencial entre els mesos de novembre i juny i té com a finalitat cobrir la necessitat de disposar de professionals especialitats en aquest àmbit que garanteixin el correcte tractament de les dades en el si d’una organització o d’una administració pública, i més tenint en compte l’actualització de la normativa que ha entrat recentment en vigor.

El nou postgrau, dissenyat conjuntament amb la UPF Barcelona School of Management, compta amb docents que són professionals del sector especialitzats en el dret i la protecció de dades, i amb un alt coneixement de la normativa vigent tant a escala europea com andorrana.

El programa requereix una dedicació total de 600 hores, incloent les classes lectives, les lectures, la preparació de les classes, la preparació de les activitats d’avaluació i l’elaboració i defensa del treball final. Les classes lectives representen una càrrega de 184 hores i es faran a l'UdA els divendres a la tarda i els dissabtes al matí.

Les persones que superin el sistema d'avaluació previst al programa i que disposin d’una titulació universitària reconeguda a Andorra al nivell 6A o superior del marc andorrà de qualificacions obtindran una doble titulació en protecció de dades i seguretat de la informació per la Universitat d’Andorra i la Universitat Pompeu Fabra.

stats