Societat 11/08/2021

Obres al rec del Solà al mes de setembre

Es faran intervencions en el tram comprès entre els túnels del pont Pla i el de la Pedrera

1 min
Una imatge del rec del Solà.

Andorra la VellaEl comú d'Andorra la Vella durà a terme a partir del 13 de setembre, i durant sis setmanes, els treballs de reparació de dos trams del rec del Solà, compresos entre els túnels del pont Pla i el de la Pedrera. Es tracta d'unes obres que la corporació tenia previstes i que responen a la necessitat d'actuar davant el descalç de la solera. Els treballs tindran un cost de 29.838 euros i els durà a terme la constructora Purroy.

El comú d'Andorra la Vella havia convocat el concurs el passat mes de juliol amb la intenció que els treballs es poguessin adjudicar durant l'estiu i l'inici fos a principis de setembre. D'aquesta manera, es volia evitar el període de l'any en què el rec té una major afluència i alhora aprofitar encara el bon temps per fer les millores previstes.

Cal recordar que en cinc anys (entre el 2016 i el 2021) el comú d'Andorra la Vella ha invertit més de 900.000 euros en els recs del Solà i de l'Obac. Entre les intervencions que es duen a terme n'hi ha de planificades i d'altres que responen a la necessitat de fer reparacions urgents.

stats