Societat 01/06/2023

Ordino Arcalís inicia l'estiu amb l'obertura del Mirador Solar de Tristaina aquest cap de setmana

L'accés es podrà fer amb l'ajuda del telecadira de Creussans i del telecabina de Tristaina, que es posaran ambdós en funcionament a partir d'aquest dissabte 3 de juny

ANA
2 min
El Mirador Solar de Tristaina ubicat a l'estació Ordino Arcalís de Grandvalira Resorts.

OrdinoOrdino Arcalís enceta la temporada d'estiu aquest dissabte 3 de juny amb l'obertura dels accessos al Mirador Solar de Tristaina, una de les propostes més visitades de l'estació durant la temporada estiuenca des de la seva inauguració fa dos anys. La instal·lació, que es troba ubicada a 2.700 metres d'altitud, ofereix unes vistes panoràmiques a la vall i als llacs de Tristaina i és una de les excursions estrella de l'estació, havent assolit més de 63.000 visitants la temporada passada.

L'accés al mirador es podrà fer amb l'ajuda del telecadira de Creussans i del telecabina de Tristaina, que es posaran ambdós en funcionament a partir d'aquest dissabte 3 de juny. El primer romandrà obert cada dia fins a l'1 de novembre entre les 8.45 i les 17 hores, mentre que el segon obrirà tots els caps de setmana i festius fins a l'1 de novembre, excepte del 24 de juny al 12 de setembre que funcionarà cada dia de 8.30 a 17 hores. En aquest sentit, en els períodes d'obertura del telecabina, el tram final de la carretera de la Coma es mantindrà tancat per tal que els cicloturistes puguin gaudir dels últims 4,5 quilòmetres sense trànsit rodat.

Per accedir als dos remuntadors operatius aquest estiu, Ordino Arcalís compta amb tres tipus de passis de dia: el Forfet Gold, que permet una pujada i una baixada amb el telecadira de Creussans i el telecabina de Tristaina; el Forfet Simple, que contempla una pujada i una baixada per un dels dos remuntadors; i el Forfet Baixada, amb el qual es pot tornar amb el telecabina de Tristaina o el telecadira de Creussans.

Cal recordar que els forfets de temporada Andorra Pass, Nord Pass i Mountain Pass inclouen l'accés als remuntadors de les estacions de Grandvalira Resorts a l'estiu, i tant l'Andorra Pass com el Nord Pass també permeten gaudir dels circuits del Bike Park de Pal Arinsal.

El restaurant La Coma també reobre les portes per oferir cuina d'alta muntanya i arrossos durant les mateixes dates i horaris que el telecadira de Creussans. Així mateix, el Refugi de Sorteny es manté obert cada dia, ja sigui per pernoctar com pel servei de restauració amb plats tradicionals de cuina andorrana, amb els quals es pot completar l'experiència a la vall ordinenca, que forma part de la Reserva de la Biosfera per la Unesco. En aquest sentit, tant Ordino Arcalís com el Refugi de Sorteny han sol·licitat ja el segell d'empreses turístiques compromeses amb la Reserva de la Biosfera.

Un món de propostes infinites a Grandvalira Resorts

Les altres estacions de Grandvalira Resorts també estan ultimant els detalls per a la campanya d'estiu. Pal Arinsal obrirà el Bike Park els caps de setmana a partir del pròxim 9 de juny, mentre que el Mountain Park ho farà a partir del 23 de juny, a la vegada que la majoria de propostes de Grandvalira, com el Mon(t) Magic Family Park de Canillo, el camp de golf de Soldeu, i les propostes al Llac de Pessons, al sector de Grau Roig.

stats