Societat 27/02/2022

La papallona volarà enguany més alt?

El pilot de motos i ambaixador de Pyrénées Andorra, Alex Rins, comença la setmana vinent la nova temporada de competició al GP de Qatar

E.C.
2 min
El pilot Àlex Rins amb la imatge de Pyrénées a la part superior del casc.

Andorra la VellaComença una nova temporada de motociclisme i el pilot de MotoGP, Àlex Rins, tindrà l'oportunitat de fer volar ben alt la papallona de Pyrénées Andorra. Rins, que resideix a Andorra i duu en el seu casc el logotip del grup, debutarà la setmana vinent al Gran Premi de Qatar.

Àlex Rins seguirà portant la papallona de Pyrénées una temporada més.

El pilot, que corre amb l'equip de Suzuki, ha presentat aquests dies la nova equipació, entre la qual es troba el nou casc que lluirà a la temporada 2022-2023 i que continua portant la papallona de Pyrénées Andorra. En aquest sentit, el pilot oficial del Team Suzuki Ecstar, sempre ha declarat que "és un orgull poder mostrar la imatge d'una empresa andorrana per tot el món". En una entrevista recent al programa 'A l'Alça', Rins també assegurava que "el fet de venir dia sí dia també a Pyrénées, a comprar al supermercat, a buscar coses d'electrònica o a mirar roba, va fer que el grup em veiés sovint per aquí i m'acabés contactant. L'oportunitat va sorgir sola, i la veritat és que estic molt agraït".

El patrocini d'Alex Rins, que va començar el març de 2021, s'emmarca en la voluntat de Pyrénées Andorra de continuar apostant per l'esport del país i continuar internacionalitzant la marca de la companyia i també la d'Andorra. En aquesta línia, també patrocina el MoraBanc Andorra de bàsquet i l'FC Andorra. Rins ja començarà els entrenaments a Qatar a partir de dilluns i el pròxim diumenge celebrarà la primera cursa de la nova temporada. La papallona de Pyrénées volarà enguany més alt?

Alex Rins, entrenant-se al Circuit de Xerès.
stats