Societat 28/02/2022

Pas endavant per a l’edifici d’habitatges de preu assequible de la Borda Nova

ARA Andorra
1 min
Terrenys de la Borda Nova.

Andorra la VellaEl Govern, a proposta del ministre de Territori i Habitatge, Victor Filloy, ha aprovat aquesta setmana la licitació de la campanya de reconeixements geològics i geotècnics de l’obra de construcció d’un edifici d’habitatges de promoció pública a preu assequible, a la parròquia d’Andorra la Vella (Borda Nova). El concurs nacional es durà a terme per procediment obert i contractació ordinària. La data límit de presentació de les ofertes és el 31 de març del 2022.

Els treballs que s’hauran d'executar son els referents als reconeixements geològics-geotècnics a realitzar en la parcel·la on s’haurà de bastir l’edifici d’habitatges de promoció pública a preu assequible. El passat mes de setembre del 2021 el Govern va adjudicar els treballs corresponents a la redacció del projecte i direcció de les obres de construcció d’aquest immoble, que incloïa la redacció del plec de bases de la licitació que avui ha aprovat el Govern, així com el seguiment de realització dels treballs.

El plec de bases es pot descarregar gratuïtament des dels webs www.tramits.ad i www.e-tramits.ad o es pot recollir al Servei de Tràmits del Govern. Per a informació complementaria cal dirigir-se al Ministeri de territori i Habitatge. 

stats