Ara Tendències
Societat 27/06/2022

Fer un petit àpat de qualitat és possible

La Terrassa de Pyrénées Andorra és el lloc ideal per fer una aturada per agafar forces

Redacció
1 min
Amanida Cèsar

Després d'un cap de setmana llarg, per alguns, i d'una revetlla de Sant Joan que l'hem pogut celebrar sense grans restriccions és moment de posar el fre de mà i equilibrar els excessos que ben segur hem fet. Iniciem setmana i estrenem estació, la més calurosa de l'any, que ens convida, entre altres, a uns àpats menys copiosos i més lleugers.

A l’estiu convé optar per una alimentació fresca i variada, rica en fruites i verdures i hortalisses. Aliments que contenen vitamines, minerals, fibra i altres substàncies beneficioses, entre les quals hi ha l'aigua, que ajuda a mantenir-se hidratat. I tota aquesta combinació te l'ofereix la cafeteria/restaurant La Terrassa de Pyrénées Andorra que amplia la seva oferta gastronòmica amb aquesta amanida que entra pels mateixos ulls.

El que no canvia durant l'estiu són les presses sota les quals vivim dia rere dia. Durant la setmana anem d'un lloc cap a l'altre a contrarellotge sense a parar-nos a pensar que ens mereixem una pausa per agafar forces per continuar el dia. La Terrassa és el lloc ideal per aturar-se i fer un petit mos per continuar la jornada. En aquest indret de la tercera planta de Pyrénées Andorra és on podràs fer un àpat ràpid de qualitat. I és que el menjar ràpid no és sinònim de mala qualitat.

I si ets dels qui prefereix menjar a casa, però necessites idees per elaborar les teves pròpies amanides, sempre pots passar per la secció d'alimentació de Pyrénées Andorra per comprar tots els productes que necessites per preparar-te aquestes amanides que t'acabem de mostrar.

stats