Societat 11/12/2023

"Al Pirineu, l'efecte d'Andorra està fent que l'accés a l'habitatge també s'estigui col·lapsant"

Joan Ramon Crespo, de la plataforma Coordinadora per un habitatge digne denúncia que moltes famílies han de marxar del Principat

ARA Andorra
1 min
Joan Ramon Crespo, integrant de la plataforma Coordinadora per un habitatge digne

Andorra la VellaJoan Ramon Crespo, integrant de la plataforma Coordinadora per un habitatge digne, ha valorat de forma molt positiva la resposta de la ciutadania a la convocatòria de la manifestació per un habitatge digne.

Crespo, en una entrevista al programa d'RNA 'Avui serà un bon dia' ha assenyalat que, tot i que no tenen dades concretes, tot apunta que hi van assistir més de dues mil persones. La valoració positiva inclou, però un aspecte preocupant: "si va anar tanta gent a la manifestació és que el problema és gros".

Ha posat de manifest que durant la manifestació "com jo era al capdavant, la gent t'explica les seves situacions". Crespo destaca que "alguns explicaven que els seus fills han de marxar d'Andorra perquè no poden pagar un habitatge, però també famílies senceres que es plantegen anar-se'n". I ha afegit que "aquestes famílies parlen de marxar lluny perquè al Pirineu, l'efecte d'Andorra està fent que l'accés a l'habitatge també s'estigui col·lapsant".

stats