Societat 13/01/2021

Un plat dedicat a l'Esbart Dansaire

La Confraria d'Escudellaires d'Andorra la Vella posen a la venda el recipient tot i que la festa no se celebra

Ana
1 min
La venda de plats l'any passat. / ARXIU ANA

Andorra la VellaLes restriccions sanitàries a causa de la pandèmia han obligat a suspendre la celebració de l’escudella de Sant Antoni d’aquest any a Andorra la Vella. Amb tot, la Confraria d’Escudellaires d’Andorra la Vella i el comú, organitzadors de l’esdeveniment popular, han decidit posar a la venda igualment el plat commemoratiu pensant, sobretot, en tots aquells ciutadans que any rere any els col·leccionen. El recipient de fang es dedica aquest any a l’Esbart Dansaire, que celebra el 40è aniversari de la seva fundació.

Per tant, aquest dijous es posen a la venda 400 unitats dels plats a un preu de set euros cadascun. Es poden adquirir a les oficines de la Llacuna de dilluns a divendres entre les 8 i les 17 hores.

Aquest és el cinquè any d'una sèrie de plats dedicats a les entitats d'Andorra la Vella declarades d’interès públic. Així doncs, el 2017 es va homenatjar l’Associació de Fallaires, el 2018 l’Orfeó Andorrà, el 2019 la Confraria d’Escudellaires i el 2020 la Gresca Gegantera.

stats