Societat 17/09/2021

Portes obertes per potenciar la pràctica esportiva

Els ciutadans podran provar durant deu dies les activitats d'Encamp i el Pas de la Casa

ANA
2 min
El calendari que ha previst el comú.

EncampPortes obertes durant deu dies a les activitats dirigides als centres esportius d'Encamp i del Pas de la Casa per tal d'incentivar la pràctica esportiva. A partir del dilluns dia 20 i fins al dia 30, els ciutadans participar en classes dirigides de forma gratuïta per poder provar les diferents modalitats que s'ofereixen.

El conseller d'Esports, Infància i Joventut, Xavier Fernàndez, ha explicat que volen "incrementar el nombre de persones que practiquen esport" i per això s'impulsa "accions per promocionar els centres esportius i les activitats que s'hi realitzen". El conseller s'ha referit també a les millores efectuades en les instal·lacions, com per exemple la ventilació o la remodelació de la piscina del complex, i concretament, en referència a l'activitat de 'cycling' en la que s'estrenaran "noves bicicletes aquesta tardor per millorar la qualitat de l'activitat".

Programa de classes dirigides a Encamp i al Pas de la Casa

Al Complex esportiu d'Encamp, les activitats són dilluns a les 9.15 hores pilates i a les 20.30 hores 'cycling'; dimarts a les 9.15 hores 'Fit Dance', i a les 20.30 'cycling'; dimecres a les 9.15 circuit trainning i a les 20.30, 'cycling'; dijous a les 9.15 hores pilates i a les 20.30 'cycling', i divendres, a les 9.15 'fit dance' i a les 20.30 hores 'cycling'. L'activitat d'aiguagim no començarà fins que finalitzin les obres de millora de la piscina.

Al Centre esportiu del Pas de la Casa el programa d'activitats consta d'una classe diària a les 20.15 hores, que dilluns serà 'pump', dimarts 'cycling', dimecres pilates, dijous aiguagim, i divendres activa't.

Cal reservar prèviament, ja sigui per internet a través del web del comú d'Encamp o bé per telèfon al 732 700 (Complex esportiu i sociocultural d'Encamp) o al 755 111 (Centre esportiu el Pas de la Casa).

Preu de les activitats durant la temporada

A partir del mes d'octubre el cost de l'activitat serà de 237,20 euros per tota la temporada, de 81,30 euros per trimestre i de 31,20 euros per un mes, el preu per classe és de 4,20 euros, per als que siguin socis dels centres esportius. Per als que no són socis, el preu per temporada és de 276,80 euros, de 93,60 euros el trimestre, de 36 euros per un mes i el preu per classe és de 5,30 euros. Les activitats dirigides per a majors de 65 anys i amb targeta Magna tenen un preu de 155 euros per tota la temporada, de 55 euros el trimestre i de 20,80 euros al mes.

stats