Societat 12/09/2021

Potenciar l'entrada a Riberaygua i Travesseres

El comú d'Andorra la Vella licita els treballs per remodelar el carrer Roger Bernat III

ANA
1 min
Una imatge del carrer que s'embellirà.

El comú d’Andorra la Vella continua amb la pacificació i l’embelliment de carrers de la zona de Riberaygua i Travesseres. Aquest hivern serà el torn del carrer Roger Bernat III que tot i mantenir la circulació de vehicles serà objecte d’un seguit de treballs per adequar-lo seguint la línia del que el comú va fer al carrer Callaueta.

Així, la corporació comunal ha tret ja el concurs per adjudicar les obres i les empreses interessades tindran de marge fins al 7 d’octubre per presentar les seves ofertes. Tenint en compte aquest termini, la previsió de la corporació comunal és que les obres es facin al llarg de l’hivern.

L’arranjament d’aquest carrer ha de servir per potenciar una de les entrades al barri. Així, fonts comunals recorden que ja fa un temps que les escales que connecten l’aparcament del parc Central amb el carrer Roger Bernat III van ser ampliades per afavorir que els visitants que estacionen en aquest pàrquing es dirigeixin cap al barri, i més tenint en compte que anteriorment la via d’entrada dirigia més els visitants cap a Meritxell. Amb aquesta acció es vol, per tant, afavorir el trànsit de vianants cap a Riberaygua i Travesseres.

stats