Societat 12/09/2022

Programat un espectacle musical entre la Fundació Crèdit Andorrà i Govern

Les entrades es posen a la venda a partir d'aquest dilluns

ARA Andorra
2 min
Un espectacle anterior de la companyia Pels més menuts.

Andorra la VellaEl Govern i la Fundació Crèdit Andorrà, patrons de la Fundació ONCA, continuen amb el projecte educatiu, que té com a objectiu formar els més petits en el món musical i fer viure la música en família.

El tercer espectacle familiar serà el dissabte 24 de setembre amb la formació Pels més menuts i l'espectacle 'Soul & Funk', a l'auditori Claror del Centre Cultural i de congressos lauredià. La companyia durà a terme tres passis a les 10.30, a les 11.30 i a les 12.30 hores. L'espectacle està recomanat a nadons i infants de 0 a 5 anys i té una durada de 45 minuts. Les entrades es posen a la venda a partir d'aquest dilluns a través del web www.onca.ad, per un preu de 10 euros per unitat familiar d'un màxim de 4 persones.

Segons Adrià Bauzó, director musical, "escoltarem un repertori de peces musicals que ens portaran a descobrir el bategar del cor de la música negra a partir d'aquelles cançons que surten de l'ànima (el soul), i l'electricitat i el ritme de la música funky. Viurem un repertori adaptat a les necessitats i sobretot a l'exigència dels més menuts. La música negra sempre ha estat molt lligada al moviment, la improvisació, la passió i al sentiment. Tots aquests ingredients els trobarem ben combinats amb una cuidada i elegant posada en escena, amb uns músics transmetent als més menuts la màgia dels seus instruments. El repertori serà un viatge per la història de la música negra: cançons espirituals, gòspel, Dixieland, swing, blues, jazz, funk i disco, entre altres. Algunes de les cançons són: 'Amazing grace', 'Wade in the water', 'The enterteiner', 'Sumertime', 'Saint Louis Blues', 'All of me', 'Scrapple from the apple', 'I feel good', 'Dance to the music', entre altres".

La companyia Pels més menuts es va crear per fer arribar la música als més menuts de la casa. Els concerts estan adaptats a les necessitats dels nadons, per tal que tinguin l'oportunitat de poder gaudir d'un concert de màxima exigència musical al costat de les seves famílies. La proximitat que es crea entre els músics i les famílies fa que sigui una experiència única, on es respira la sensació de ser un sol cor bategant, una única orquestra simfònica. Aquesta companyia va participar en el projecte familiar de la Fundació ONCA l'any 2019 amb l'espectacle 'HITS', aconseguint un gran èxit de públic. La Fundació ONCA compta amb la col·laboració del comú de Sant Julià de Lòria, en una actuació que coincideix amb la Vila Medieval.

stats