Societat 11/03/2022

El projecte MovLav cotinua amb l'entrega de premis d'un concurs fotogràfic a Instagram

El hashtag #movlavcreart ja acumula més de 100 publicacions

ANA
1 min
El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, en una activitat anterior del projecte MovLav.

Andorra la VellaSant Julià de Lòria continua celebrant actes aquest cap de setmana en el marc del projecte MovLav. La corporació té previst efectuar l'entrega de premis del concurs 'Creart' aquest diumenge, a partir de les 12.30 hores, a l'espai Laurèdia Jove. Els organitzadors han dissenyat aquest certamen amb la finalitat d'activar la creativitat dels joves fent-los publicar fotografies a Instragram de disciplina lliure i de creació pròpia (pintura, dibuix, cuina, ball o cant). El hashtag #movlavcreart ja acumula més de 100 publicacions.

L'entrega de premis serà una cerimònia on un jurat qualificat de l'Escola d'Art de la parròquia valorarà les creacions i escollirà qui serà el guanyador/a d'aquesta primera edició, que s'endurà un curs gratuït a l'Escola d'Art. L'esdeveniment serà totalment gratuït i apte per a totes les edats.

Tota la informació relacionada amb l'accés a la participació es pot consultar a l'adreça www.movlav.com/creart. Les Olimpíades Culturals del projecte s'allargaran fins al 20 d'abril. Hi poden participar tots aquells joves amb edats compreses entre els 8 i els 35 anys.

stats