Societat 03/05/2023

Prop de 1.500 alumnes celebren els 40 anys de l'escola andorrana

Han participat aquest dimecres al matí en la realització d’un videoclip de percussió corporal

ANA
1 min
Alumnes que han pres part en la filmació del videoclip de percussió corporal.

Andorra la VellaAmb motiu de la celebració dels 40 anys d’escola andorrana, les tres escoles de segona ensenyança del sistema educatiu andorrà han participat aquest dimecres al matí en la realització d’un videoclip de percussió corporal. La gravació del videoclip ha tingut lloc a l’antiga plaça de Braus, ubicada a Andorra la Vella, i en la qual hi han pres part un total de 1.500 alumnes.

El projecte compta amb la col·laboració del Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, així com del grup Koers, que ha cedit la seva cançó ‘Ballarem’ perquè pugui ser cantada pels alumnes i tocada amb la batucada de les escoles. Així mateix, el bateria del grup Gossos, Santi Serratosa, ha estat l’encarregat de crear la coreografia especialment per a aquest projecte.

Els professors de música de les tres escoles han estat els encarregats d’impulsar el projecte i d’organitzar tots els assajos que s’han realitzat a les escoles durant el curs. A més, els docents també han col·laborat en l’impuls de l’activitat amb l’objectiu d’implicar tot l’alumnat.

Després de la gravació del videoclip, tots els alumnes i adults de les escoles han pogut gaudir també d’un concert ofert pel mateix grup Koers. Aquesta iniciativa s’engloba en les diverses activitats que s’estan impulsant durant el curs per celebrar els 40 anys de l’escola andorrana. El videoclip es farà públic a través de les xarxes socials les properes setmanes, un cop hagi estat editat.

stats