Societat 23/03/2022

Prop de 100.000 euros per a l'adequació de l'aparcament a la part baixa de l'avinguda d'Enclar

La previsió és que l'equipament estigui habilitat de cara a l'inici de l'estiu

ANA
1 min
La zona on s'ubicarà l'aparcament.

Andorra la VellaEl comú d'Andorra la Vella ha fet pública l'adjudicació relativa a les obres d'adequació del futur aparcament que la corporació ubicarà a la part baixa de l'avinguda d'Enclar de Santa Coloma. Segons detalla aquest dimecres el Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA), el concurs ha recaigut sobre la societat Comesa per un import de 94.991,76 euros. Ara, l'empresa disposa d'un termini de 10 setmanes per executar els treballs.

El nou equipament, regulat per parquímetre, oferirà una trentena de places en una zona deficitària d'estacionament que donarà servei als veïns i empreses. El terreny, que disposa d'una superfície de 465 metres quadrats, està llogat pel comú per un import de 1.023 euros mensuals, i la previsió és que estigui habilitat de cara a l'inici de l'estiu.

L'aparcament ve a completar les obres de reforma i embelliment que recentment el consistori ha dut a terme a l'avinguda d'Enclar, que han permès la pacificació del trànsit en aquest tram urbà i una ampliació de les voravies i els espais de passeig, suprimint així les places del carrer regulades amb parquímetre.

stats