Societat 05/05/2021

Punt final a deu dies de POB

Nou candidats confinats han fet les proves telemàticament

ANA
1 min
La ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, i la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, amb els estudiants.

Andorra la VellaAquest dimecres han finalitzat les proves oficials de batxillerat (POB), amb una participació final de 220 alumnes –27 dels quals, candidats lliures–. Del total d’inscrits, cinc no han pogut realitzar alguna prova per motius de salut justificats i podran fer els exàmens de les assignatures concernides el proper dilluns 10 de maig.

Per primera vegada les proves s'han desenvolupat al Centre de congressos d'Andorra la Vella. En aquest sentit, la ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, ha agraït al comú d’Andorra la Vella la cessió dels espais, que han permès facilitar el compliment de les mesures sanitàries relacionades amb la prevenció del coronavirus SARS-CoV-2.

Durant els deu dies que s'han desenvolupat les proves, nou candidats han estat confinats i van poder fer les proves telemàticament. En aquests casos, el personal tècnic de l'àrea d'inspecció va mantenir un contacte permanent amb el candidat per tal de comunicar-li les consignes, guiar-los en l'ús del material tecnològic, resoldre dubtes i vigilar el desenvolupament de la prova a través de la càmera i la pantalla compartida.Els primers resultats es comunicaran als alumnes el 13 de maig a través de la pàgina web del ministeri www.educacio.ad i els candidats rebran també els seus resultats per correu electrònic.

stats