Societat 12/03/2021

Detenen quatre persones per tràfic de droga a menors

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions

ANA
1 min
La droga comissada per la policia.

Escaldes-EngordanyEl Cos de Policia ha detingut en el marc de l’operació antidroga ‘Noria’ quatre persones per tràfic d’estupefaents. Les detencions han tingut lloc a Encamp, Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. En el marc d’aquesta operació s’han comissat 253 grams de marihuana, 55 grams d’haixix, una bàscula i elements que corroborarien l’existència del tràfic d’estupefaents.

La policia informa que arran d’una altra operativa i detencions practicades el mes de setembre, es va obrir una nova investigació judicialitzada juntament amb la Batllia especialitzada, sobre una presumpta xarxa de tràfic de marihuana a menors d’edat, ja que les investigacions van fer sospitar que existia un grup de persones que realitzava vendes d'aquest estupefaent.

Aquest dijous va culminar l’operació. Primer es va dur a terme la detenció dels presumptes traficants, un home de 45 anys i una dona de 29 anys que van ser arrestats el dimecres, i altres dos homes de 30 i 18 anys l’endemà, tots ells residents al país, aquest darrer en el moment de l’inici de la investigació era menor d’edat.

La policia sospita que la majoria d’aquesta droga aniria destinada en gran part a menors, alguns en edat escolar. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

stats