Societat 04/12/2021

La quinzena edició de la fira de Santa Llúcia d'Encamp compta amb 14 parades de productors i comerciants locals

La voluntat de la corporació és reactivar l'activitat econòmica de la parròquia

L. G. (ANA)
2 min
L'espectacle infantil 'La Caixeta' aquest dissabte en el marc de la fira de Santa Llúcia d'Encamp.

EncampLa plaça de Sant Miquel d'Encamp acull un any més una nova edició de la tradicional fira de Santa Llúcia de la mà d'una catorzena d'artesans i comerciants de la parròquia. El conseller de Cultura i Afers Socials encampadà, David Cruz, ha estat l'encarregat de donar el tret de sortida a l'esdeveniment aquest dissabte, el qual a banda de comptar amb una gran quantitat de parades, també ofereix dinàmiques i espectacles per a tota la família, com tallers de dibuix i la funció La Caixeta, a càrrec de la companyia Holoqué Arte, que mostra, a través de titelles hologràfics la història d'amor de la dansa i la música.

Diverses parades de la fira de Santa Llúcia d'Encamp aquest dissabte.
Diverses parades de la fira de Santa Llúcia d'Encamp aquest dissabte.

"Estem molt agraïts de la participació de tots els comerciants i de l'oferta de tallers infantils, que permeten que els més petits també s'involucrin en aquesta festivitat", ha manifestat Cruz. A més, ha exposat que l'esdeveniment compta amb un assortiment d'espectacles musicals per a tots els públics. El conseller ha destacat la celebració de la quinzena edició de la fira amb la voluntat de donar vida al comerç i "reactivar l'activitat econòmica de la parròquia", tot fent esment als "moments difícils" que viu el país a causa de la irrupció de la pandèmia i la seva evolució.

D'aquesta manera, ha remarcat la necessitat de respectar les mesures decretades pel Govern per evitar la propagació del virus i ha assenyalat que l'aforament a la plaça està limitat al 70% i que per accedir-hi és obligatori mostrar el passaport Covid o una prova negativa equivalent a banda de l'ús de la mascareta en tot moment. "Malgrat l'evolució de la Covid esperem que sigui un mercat actiu que rebi la visita dels residents i dels turistes que hi vulguin venir", ha exposat.

stats