Societat 03/05/2022

Riure com a remei per a reduir l'estrès i l'ansietat

El comú d'Escaldes-Engordany organitza una sessió de risoteràpia pel 10 de maig

ANA
1 min
El cartell de l'activitat que organitza el comú d'Escaldes-Engordany.

Escaldes-EngordanyRiure és una de les teràpies que aporta més beneficis. És per això que des del departament d'Acció Social del comú d'Escaldes-Engordany es posa en marxa un taller de risoteràpia a càrrec de Sílvia Dosta que tindrà lloc el proper 10 de maig, a partir de les 20 hores, a la Sala Prat del Roure. Els objectius de l'activitat són que els assistents recordin que el riure és la millor manera d'entendre i enfocar la vida i les relacions, i també ajuda a prendre consciència que és un element clau a l'hora de modificar les connexions cerebrals per tal de tenir una actitud positiva.

El riure redueix els riscos cardiovasculars, alleja el dolor, redueix l'estrès i l'ansietat. A més, és beneficiós pel sistema respiratori i fa més resistent el sistema immunitari. L'activitat, per tant, convida a la ciutadania a gaudir d'una sessió que comptarà amb dinàmiques de grup i jocs de rol. Des de la corporació s'engresca a la ciutadania exposant que la sessió de risoteràpia també ajudarà a fomentar el benestar físic i emocional.

Per tal d'inscriure's, els interessats ho poden fer entre el 3 i el 8 de maig adreçant-se al departament d'Acció Social del comú o bé a través de la pàgina web de la corporació. Es recorda, però, que les places són limitades a 20 persones. La jornada tindrà un preu de participació de 3 euros.

stats