Societat 08/05/2021

Sant Julià inaugura la fira de vehicles d'ocasió amb l'objectiu de reactivar la parròquia

Hi ha 150 automòbils de dotze concessionaris

ANA
1 min
Els cònsols de Sant Julià juntament amb el mossèn de la parròquia, Pepe Chisvert, inauguren la fira.

Sant Julià de LòriaSant Julià de Lòria ha inaugurat aquest matí la fira del vehicle d'ocasió, després que l'any passat no es pogués celebrar a causa de la pandèmia. Així, a les 10 del matí, els cònsols, Josep Majoral i Mireia Codina, juntament amb el mossèn de la parròquia, Pepe Chisvert, han donat el tret de sortida a aquesta fira que durarà fins aquest diumenge al vespre. Majoral ha destacat que l'objectiu de la fira és "reactivar la parròquia" i des de la corporació esperen que ajudi a engegar "una mica de nou els motors dels concessionaris, dels bars i restaurants i del comerç".

La fira compta amb la presència de dotze concessionaris amb uns 150 vehicles en total. Majoral ha indicat que enguany, per primer cop, es poden trobar autocaravanes noves, ja que és un "sector que està creixent". De fet, el cònsol ha manifestat que ja a primera hora s'havien efectuat les primeres vendes.

A banda, també hi ha presència de vehicles antics de la família Ribas Reig en homenatge a Òscar Riba Reig. La fira estarà oberta aquest dissabte fins a les 20 hores i el diumenge de les 10 fins a les 19 hores.

Fira del vehicle d'ocasió i de l'autocaravana de Sant Julià de Lòria.
stats