Societat 16/06/2022

Sant Julià de Lòria renova el gimnàs de LAUesport

L'acord per l'adquisició del material, xifrat en poc més de 179.000 euros, estableix uns terminis de pagament a través d'una quota mensual a comptar des del gener del 2023 i fins al desembre del 2028

ANA
1 min
La nova imatge del Centre Esportiu de Sant Julià.

Sant Julià de LòriaEl cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral i el representant de l'empresa Salter Esport, dedicada a la maquinària esportiva, han signat aquest dijous un contracte de compravenda que permetrà renovar totalment l'espai de gimnàs de LAUesport.

L'acord per l'adquisició del material, xifrat en poc més de 179.000 euros, estableix uns terminis de pagament a través d'una quota mensual a comptar des del gener del 2023 i fins al desembre del 2028. D'aquesta manera, la corporació podrà assumir còmodament la renovació d'un dels espais més utilitzats pels usuaris de LAUesport.

L'adaptació de l'espai comportarà que el servei es vegi interromput durant unes tres setmanes, però des de LAUesport asseguren que s'arribarà a acords amb altres instal·lacions del país per tal que els usuaris no perdin l'opció de fer els seus entrenaments.

Majoral ha manifestat que "és un bon acord perquè ens permet renovar l'espai sense fer un gran esforç econòmic de cop i era una necessitat que havíem constatat". Entre el material adquirit, que arribarà a primers de setembre, hi ha bancs per fer abdominals, peses, cintes de córrer, estores per a la pràctica del fitness, bicicletes, el·líptiques, rems, barres fixes, zones d'entrenament, escales, plataformes per a salts, sacs de boxa, ancoratges, cinturons i cordes.

stats