Societat 29/05/2021

Sant Julià renova la pista poliesportiva del parc del Prat del Senzill

L'actuació correspon a la segona fase dels treballs i un dels altres canvis que resten és la instal·lació d'un terra d'escuma

ANA
1 min
Treballs de renovació de la pista poliesportiva del parc infantil del Prat del Senzill.

Sant Julià de LòriaEl comú de Sant Julià de Lòria ha iniciat aquesta setmana la segona fase dels treballs de renovació de les instal·lacions del parc infantil del Prat del Senzill, que es va inaugurar l'any 2006. En concret, els canvis d'aquesta setmana s'han centrat el condicionament de la pista poliesportiva, la qual s'ha pintat i també s'han instal·lat 250 metres quadrats de gespa artificial al camp de futbol. Aquestes actuacions corresponen a les demandes dels joves que formen part del Consell d'infants.

Un dels altres canvis d'aquesta segona fase, és la substitució del terra del parc, ja que en determinats punts és de grava i es vol instal·lar un terra d'escuma amortidora més adient pel parc. Des del comú informen que aquests treballs encara no s'han fet per la manca de proveïdors, però consideren que el parc estarà enllestit abans de l'estiu. Cal recordar, que en la primera fase d'actuació es van fer tasques de reparació, manteniment i pintura de les zones de joc i dels lavabos, i que els treballs es van allargar durant dos mesos.

Instal·lació de gespa artificial al camp de futbol.
Treballs de renovació de la pista poliesportiva del parc infantil del Prat del Senzill.
stats