Societat 27/04/2023

El Sindicat de l'Ensenyament Públic portarà la publicació de la graella d'avaluació a la justícia

També reclamen a Govern un reglament d'interinatge que reguli aquesta mena de situacions

ARA Andorra
1 min
El Sindicat de l'Ensenyament Públic estudia traslladar a la justícia la publicació de les graelles d'avaluació o fer vaga.

Andorra la VellaEl Sindicat de l'Ensenyament Públic (SEP) considera la publicació de les graelles d'avaluació, que tan sols alguns docents interins coneixen, una irregularitat en tota regla i que aquells que no han pogut accedir estan en una condició d'irregularitat. Es planteja, en conseqüència, portar els fets a la justícia o fer vaga, tal com informa RTVA.

Aquesta decisió la van prendre una trentena de professors del sistema educatiu andorrà que van acudir aquest dimecres a la reunió del SEP, on es van decidir les accions per tirar endavant la queixa.

Per altre costat, reclamen a Govern un reglament d'interinatge que reguli aquesta mena de situacions, ja que tal com són les coses ara, consideren que es produeixen irregularitats.

La presidenta del SEP, Carlota Guinot, considera primordial l'estructuració d'un reglament que deixin clars els drets i deures del sector, principalment a l'hora d'enfrontar-se a una avaluació anual.

stats