Societat 28/12/2022

El sistema de seguiment dels usuaris del transport escolar costa 14.000 euros

Amb aquesta aplicació es pretén evitar que succeeixin incidents

ANA
1 min
Alumnes a les portes d'un centre educatiu.

Andorra la VellaEl Govern ha adjudicat per un import de 14.107 euros a l'any el sistema de gestió i localització de l'acompanyament del transport escolar. Serà l'empresa Sinzerad l'encarregada de fer aquesta aplicació informàtica que permetrà fer un seguiment a temps real dels infants que estiguin utilitzant el transport escolar. Així, la voluntat és que els acompanyants del transport escolar puguin marcar els alumnes un cop pugin a l'autobús, i desmarcar-los quan baixin a la parada, segons es va posar en relleu en el moment de la licitació del concurs.

Amb aquesta aplicació es pretén evitar que es donin incidents com els que s'ha produït en alguna ocasió, concretament l'any passat, amb un alumne que va quedar dins l'autobús durant la jornada, ja que no va baixar en arribar a l'escola.

L'adjudicació es fa fins al 31 d'aquest mes però en l'edicte publicat aquest dimecres al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) ja s'especifica que es podrà renovar amb l'acord previ del Govern per períodes anuals fins al màxim d'anys que estableix la llei de la contractació pública.

stats