Societat 06/01/2021

Temperatures mínimes de fins a 18,5 graus sota zero

L'estació meteorològica del Clot del Tuc de la Llança, a l'Alt Àneu, registra valors de -34

Ara Andorra
1 min
Les temperatures d'aquest dimecres. / SERVEI METEOROLÒGIC D'ANDORRA

Andorra la VellaEl Servei Meteorològic d'Andorra ja avançava a principis d'aquesta setmana que les temperatures pels pròxims dies serien força fredes. Precisament, per a aquest dimecres es preveien temperatures de -8 graus a Andorra la Vella; -12 a 1.500 metres i -14 al Pas de la Casa, amb màximes de sis, un i -7 graus respectivament. D'aquesta manera, segons dades de FEDA, l'estació meteorològica d'Engolasters ha registrat mínimes de fins a 18,5 graus negatius, malgrat que a les 14 hores ja ascendit fins a un grau negatiu. A l'estació meteorològica d'Encamp les mínimes han estat de -14,7 i a la de Ransol de -12.

En aquest sentit, cal destacar el rècord històric que aquest 6 de gener ha registrat el Pirineu des del 1956. L'estació meteorològica del Clot del Tuc de la Llança, situat a l'Alt Àneu (Pallars Sobirà), ha mostrat valors de fins a 34 graus negatius.

Segons el Servei Meteorològic d'Andorra, de cara a la nit de dimecres a dijous el cel es mantindrà serè fins a mitjanit, ja que posteriorment és probable que es vegi tapat per núvols alts i prims. Les temperatures mínimes també seran ben fredes, de -5 graus a Andorra la Vella, -10 a 1.500 metres i -11 al Pas de la Casa. La isoterma 2 graus se situarà a 1.200 metres a la mitjanit.

stats