Societat 05/05/2021

Torna la Fira del Vehicle d'Ocasió a Sant Julià de Lòria

L'esdeveniment tindrà lloc aquest cap de setmana i hi participaran una dotzena de concessionaris

ANA
1 min
La Fira del Vehicle d'Ocasió de Sant Julià de Lòria.

Sant Julià de LòriaDesprés d'un any de parèntesi obligat per la pandèmia, torna la Fira del Vehicle d'Ocasió i de l'Autocaravana a Sant Julià de Lòria. L'esdeveniment se celebrarà el proper cap de setmana, els dies 8 i 9 de maig, i comptarà amb la participació d'una dotzena de concessionaris del país, un proveïdor d'equipaments i accessoris, i una entitat bancària.

Estarà ubicada als aparcaments del Camp Gran, el Prat Gran i un tram de l'avinguda verge de Canòlich, i aplegarà 150 vehicles entre cotxes d'ocasió i seminous, així com autocaravanes noves. També hi serà present l'Associació Andorrana de Vehicles Antics, que tindrà un espai d'exposició.

El comú de Sant Julià de Lòria recupera la celebració d'aquest esdeveniment amb l'objectiu de dinamitzar la parròquia donant vida als establiments comercials i de restauració i, a la vegada, de donar suport al sector de la venda de cotxes, fortament afectat per la crisi sanitària.

La tercera edició de la Fira del Vehicle d'Ocasió i de l'Autocaravana estarà oberta dissabte de les 10 a les 20 hores, i diumenge de les 10 a les 19 hores. Com en anys anteriors, l'esdeveniment coincideix amb la Ruta de la Tapa.

stats