Societat 11/04/2022

Tornen els tallers dels 'Beauty Days'

Pyrénées Andorra organitza diverses sessions amb professionals de marques de cosmètica natural i sostenible

E.C.
2 min
Els 'Beauty Days' a Pyrénées Andorra, del 7 al 24 d'abril.

Andorra la VellaLa desaparició de les mesures sanitàries provocades per la Covid-19 han permès recuperar els tallers de bellesa i benestar que en anteriors edicions organitzaven els 'Beauty Days', que Pyrénées Andorra celebra del 7 al 24 d'abril. Perquè puguis gaudir d'una experiència única i aprendre dels millors professionals, s'han preparat:

11 d'abril a les 18:00 h: Cocunat

12 d'abril a les 18.00h: Maminat

14 d'abril a les 18.00h: Medik8

19 d'abril a les 19:30h: Clarins

20 d'abril a les 18.00h: ISDIN

Els 'Beauty Days' a Pyrénées Andorra, del 7 al 24 d'abril.
Els 'Beauty Days' a Pyrénées Andorra, del 7 al 24 d'abril.

Enguany, els tallers volen potenciar la bellesa a través de marques de cosmètica sostenible i, natural. Un dels objectius del 75è aniversari de Pyrénées Andorra és, precisament, #SerMésEco, i per això en els darrers mesos ha potenciat l’entrada de noves marques que treballin amb productes ecològics i tinguin el respecte pel medi ambient entre els seus pilars fundacionals.

Les sessions es realitzaran a la Sala VIP situada en la 4a planta del centre al costat del Servei d'Atenció al Client. Pots inscriure't a través d'aquest ENLLAÇ. A més a més, els assistents rebran un petit obsequi de regal per poder posar en pràctica a casa les tècniques de maquillatge o cura de la pell que hagi après durant la sessió.

Val a dir que durant els 'Beauty Days',  els usuaris de My Pyri -recorda, només t'has de descarregar l'app i inscriure't de manera totalment gratuïta-, poden gaudir d'un 20% de descompte a les seccions de perfumeria i parafarmàcia. A més a més, durant aquest període a l'Espai Beauty de la tercera planta podràs gaudir d'un descompte especial, que s'acumula al 10% que ja tens habitualment amb la targeta My Pyri.

stats