Societat 22/04/2018

Vallnord Pal Arinsal posarà en marxa el forfet exclusiu el 19 de maig

El nou paquet anual Ski & Bike de l'estació de la Massana es podrà comprar a partir d'aquest dilluns, 23 d'abril

Ara Andorra
1 min
L'estació de Pal Arinsal, l'últim dia d'aquesta temporada. / L. M.

Andorra la VellaVallnord Pal Arinsal posarà en marxa, el proper 19 de maig, un nou forfet anual exclusiu per només fer ús del sector de la Massana, anomenat Ski & Bike. Aquest nou paquet anual es podrà comprar a partir d'aquest dilluns, 23 d'abril, a l'oficina de turisme de la parròquia massanenca. Els clients que ja l'adquireixin, tindran gratuït tot aquest estiu, a banda d'incloure tota la temporada d'hivern i estiu 2018-2019.

La gran diferència entre aquest nou producte que llançarà Pal Arinsal i el forfet anual de Vallnord és que aquest darrer permet accedir tant a les estacions de la Massana com les d'Ordino Arcalís, i per tant, el preu del nou paquet també canvia. Té un cost de 150 euros per els residents al Principat, sense distinció de parròquies i antiguitat. El cost pels infants és de 55 euros, mentre que els jubilats pagaran 115 euros. Tal com va apuntar l'ARA Andorra a finals d'aquesta setmana, aquesta acció està totalment desvinculada de la recent entrada de Saetde a Arcalís, i en cap cas és una resposta avançada a possibles productes comercials diferenciats que es puguin llençar des de l'estació ordinenca.

Amb la temporada d'esquí acabada, Pal Arinsal està treballant per engegar la temporada d'estiu amb diverses novetats, entre les quals destaca l'obertura dels espais de restauració del nou edifici de serveis del Coll de la Botella i el telefèric d'Arinsal, que permetrà accedir al Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa, per tal d'incentivar el senderisme. L'aparell obrirà cada dia del 30 de juny al 9 de setembre.

stats