Societat 16/05/2022

A la venda les entrades del nou espectacle del Cirque du Soleil

El muntatge del recinte que acollirà les representacions de l'espectacle finalitzarà a mitjans de juny

ANA
2 min
L'estat de la construcció de la instal·lació que acollirà l'espectacle del Cirque du Soleil.

Andorra la VellaEl públic general ja pot comprar des d'aquest dilluns les entrades dempeus i assegudes per assistir a MUV, el nou espectacle que el Cirque du Soleil ha concebut en exclusiva per Andorra. Tanmateix, pels 'Andorraworldfans' la venda d'entrades es va activar fa uns dies, en concret des del passat dimecres 11 de maig. Les entrades es poden adquirir a través de la pàgina web d'Andorra Turisme, a l'Oficina de Turisme d'Andorra la Vella o bé al punt d'informació de l'Illa Carlemany.

En aquesta edició es mantenen els mateixos preus de l'any 2019 en les entrades assegudes. És a dir, entre setmana, en concret de dimarts a dijous, el preu variarà entre els 20 i els 22 euros, i els caps de setmana entre 23 i 25 euros. Enguany, hi haurà disponibles 64.240 seients repartits en 22 representacions.

Pel que fa a les entrades dempeus, enguany es posen a la venda un total de 44.000 localitats a un preu de cinc euros, amb la intenció de donar més valor a l'espectacle i evitar la no assistència de persones que, en edicions anteriors, havien reservat una plaça i no van acudir.

Instal·lació del recinte a l'aparcament de Prada Casadet

Una de les novetats d'aquest any és el nou emplaçament a l'aparcament d'autobusos de Prada Casadet, situat a Andorra la Vella. D'aquesta manera, el recinte se situa també en una zona molt cèntrica, amb diversos aparcaments al voltant, que el faran molt accessible pel públic visitant.

El passat 25 d'abril es va començar a construir l'estructura de la coberta que acollirà l'espectacle, i al llarg d'aquesta setmana es preveu que quedi del tot enllestida. Quant al muntatge de l'escenari i de les graderies que acolliran fins a 2.920 persones per show, s'iniciarà a mitjans de la propera setmana.

La previsió és que tot el recinte estigui degudament muntat per l'arribada dels artistes a mitjans del mes de juny.

stats