Successos 09/06/2024

Un home alcoholitzat insulta la policia després de robar a una perruqueria

Un italià havia forçat la porta d'una perruqueria a Andorra la Vella i va donar 2,47 a la prova d'alcoholèmia

ARA Andorra
1 min
Un cotxe patrulla de la policia durant un control. / TWITTER POLICIA

Andorra la VellaAmb una borratxera monumental, un italià va forçar de matinada a porta d'una perruqueria d'Andorra la Vella. Va ser vist per un ciutadà que passava i que va alertar la policia. Quan va veure arribar el cotxe policial, l'home va sortir corrents de darrere del taulell i va fugir.

Li van trobar dues fulles de màquina d'afaitar que va reconèixer que havia robat de la perruqueria i portava vint euros en monedes. L'home estava en un estat etílic molt evident. Quan va ser portat al despatx central després de ser detingut, l'home va començar a insultar els policies. Concretament, segons recull l'aute, els hi va dir "va fan cullo", "polliziadi merda", "bastardo" o "figlidi putana". La traducció "aneu a prendre pel cul", "policia de merda", "cabrons" i "fills de puta". En la prova d'alcoholèmia va donar 2,47 grams d'alcohol per litre de sang comptant tot el temps que va passar fins a la prova.

Els danys causats a la perruqueria eren d'uns 1.700 euros. L'italià va ser condemnat a 12 mesos de presó ferma dels quals havia de complir quatre i la resta es canviaven per l'expulsió del Principat.

stats